Sportpaleis
06 Juni 2014 | Rusland, Omsk
21 Juli 2014 - 17:00
Klaas En Ria Meijer:
Ha Jan en Carla,
We waren vorige week bij Jan en Nan Boer en hoorden over jullie avontuurlijke reis.
We hadden in Verona destijds deze site genoteerd en waren benieuwd hoe het jullie vergaat.
Heel mooi om de verslagen te lezen.
Wat rijden jullie nu in een stoere "Lobbes".
Wij rijden nog steeds met veel plezier in ons Busje.
Nu hebben jullie waarschijnlijk al even geen internet want al ruim een maand geen verslag.
Wij wensen jullie een onvergetelijke reis en gaan het verder volgen.
Groetjes Ria en Klaas Meijer -
21 Juli 2014 - 19:52
Corrie Van Dongen:
Wat een avonturen allemaal.
Doe voorzichtig en geniet van de mooie dingen.Groeten ,ook van Kees ,Corrie -
21 Juli 2014 - 19:57
Pieter En Sonja:
Lieve mensen,
Met de naam Omsk (en later wellicht Tomsk?) komt mijn lagere schooltijd weer bovendrijven. Toen leerden wij deze plaatsen met de bijbehorende rivieren. Leuke herinnering. Ik heb niet begrepen wat de vervelende gebeurtenis was: het niet verplaatsen van de camper? Hopelijk zijn jullie weer snel 'bij' met het internet en de huidige datum (=21 juli) We zijn benieuwd naar jullie verhalen over de vliegtuigramp. Wees voorzichtig, maar geniet tegelijkertijd, want jullie ervaring is erg uniek.
Veel liefs, Sonja en Pieter -
24 Juli 2014 - 18:29
Vreni Van Es:
mit Interesse verfolge ich Eure Reise - so viel Spannendes. Doch ab und zu habe ich recht viel Erbarmen mit Euch, wenn Ihr so viel im Stau steht, so lange warten müsst oder so schlechte Wege habt!
Gestern war wieder Jazz im Unterdorf Weggis und da haben wir natürlich fest an Euch gedacht, weil es so schön und gemütlich war (damals auch mit Euch) Seid ganz herzlich umarmt und viel Kraft für Eure Weiterreise.... Vreni